Vanwege de snelle groei van ons bedrijf, komen we handen tekort. We hebben een jaar geleden een lidmaatschap gelanceerd en zijn van 0 tot  3.000 leden gegroeid waardoor we op zoek zijn naar extra aanspreekpunten

Wie of wat ben jij?

• Je bent op het irritante af klantvriendelijk.
• Je hebt op de één of andere manier ervaring in het vastgoed (je hebt bijvoorbeeld een achtergrond in vastgoed-beheer of hebt zelf een vastgoedportefeuille).
• Je bent dienstverlenend en vindt het super leuk om mensen te helpen.
• Je hebt een ondernemende mindset: je vindt het leuk om verantwoordelijk te zijn voor je eigen taken, resultaten en klanten.
• Je bent een echte teamspeler.
• Je bent perfectionistisch (zijn wij ook).
• Je bent flexibel en niet bang voor verandering (omdat we zo snel groeien, verandert er nog wel eens wat bij ons).
• Je bent fulltime beschikbaar.

Over de functie

Als aanspreekpunt sta je in direct contact met onze leden en help je hem of haar waar nodig. Moet er bijvoorbeeld een huurcontract opgesteld worden, dan kan jouw lid jou mailen, appen, bellen (wat hij of zij maar fijn vindt). Jij kunt dit dan intern of bij een van onze partners voor ze regelen. Daarnaast voorzie je onze leden van advies over bijvoorbeeld een belegging. Wat te doen bij een conflict met de huurder? Je kijkt mee met een gemaakte rendementsberekening, of je adviseert een lid juist met welke stap hij of zij moet beginnen. Kortom je bent het aanspreekpunt om vastgoed gerelateerde zaken te regelen en om over de schouder van het lid mee te kijken waar hij of zij dat wenst.

Je hoeft in deze functie echt niet alles te weten over vastgoed; alle aanspreekpunten zitten namelijk bij elkaar en kunnen gebruik maken van elkaars kennis. Daarnaast hebben we verschillende mentoren binnen ons team die veel praktijkervaring hebben (over hun eigen specifieke situatie zoals projectontwikkeling, bedrijfsmatig vastgoed, aankopen etc.) waar je kennis van kunt opdoen om jouw leden zo goed mogelijk te woord te staan en te helpen. Ook krijgen onze aanspreekpunten regelmatig een training over specifieke onderwerpen die voorbijkomen in de praktijk. Zo blijven al onze aanspreekpunten op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Naast het klantencontact draag je bij in de beschikbare informatie voor onze leden. Maandelijks komen er bijvoorbeeld masterclasses online en met regelmaat moeten er artikelen en blogs geschreven worden. Draag bij in een vorm die jij leuk vindt. Kom je zelf met een leuk idee? Helemaal goed! The sky is the limit!

Nog even over jou

Omdat we snel door willen groeien, zoeken we iemand met ervaring, maar je hoeft niet per se een “oude rot in het vak” te zijn (mag natuurlijk wel 😉 ). Als je net een paar jaar afgestudeerd bent en je bent op zoek naar de uitdaging van je leven, dan zit je bij ons al goed! Je beschikt over een “get-sh*t-done-mentaliteit”, je bent niet bang aangelegd en je bent bereid om tot het uiterste te gaan om klanten tevreden te stellen.

Nog steeds enthousiast? Dan bieden wij:

• Een baan bij het leukste vastgoedbedrijf van Nederland
• Een marktconform salaris
• Doorgroeimogelijkheden
• Trainingen/opleidingen als je dit wil
• VEEEEEEL teamuitjes en vrijdagmiddagborrels
• Leuke collega’s (al zeggen we het zelf). Jong en ambitieus!
• En meer…
Eigenlijk moet je ons ontmoeten om het te ervaren.

Solliciteren of meer weten?

Stuur dan jouw motivatie en CV naar Charlotte van der Velde: c.vandervelde@actief.nl en doe ons een lol: maak er wat leuks van!

Wie?

Wij zijn Actief en we zijn niet op te sommen met een paar bullets maar ons werk is vastgoed. Bij Actief werken we exclusief voor vastgoedbeleggers (in spe) en dit doen wij in de vorm van een lidmaatschap.

Wat?

Door lid te worden van Actief kunnen onze klanten onder andere gebruik maken van onze diensten, online trainingen & masterclasses, een online community & platform en een vastgoedcoach.

Hoe?

Wij voorzien onze leden dagelijks van vastgoednieuws, schrijven artikelen, bieden ze voorbeelddocumenten aan, helpen ze met het zoeken van een goede huurder of belegging en bieden we ze ondersteuning door middel van een vastgoedcoach.