Tricia van der Weide

Tricia Van der Weide

Binnen Actief is deze topper verantwoordelijk voor de verhuur. Mocht je jouw belegging willen verhuren, dan is de kans groot dat je Tricia aan de lijn krijgt!

Meer over Tricia

Tricia is 22 jaar en is in 2019 bij Actief gekomen als stagiaire (en nooit meer weg gegaan haha), destijds druk bezig met de boekhouding van Actief in combinatie met de opleiding Junior assistent Accountant. Naarmate de tijd vorderde trok de verhuur steeds meer haar interesse. Ze is eigenlijk in “Team-verhuur” gerold waar ze nu ruim een jaar verantwoordelijk is voor de gehele verhuur van Actief. Ze zorgt ervoor dat al ons aanbod wordt gevuld met een leuke en goede huurder.
Dus wil jij je woning of bedrijfspand verhuren? Dan is de kans groot dat je Tricia aan de lijn krijgt! Naast het werken bij Actief, volgt ze ook nog ‘even’ een fulltime studie op HBO-niveau, werkt ze in het familiebedrijf en is ze vaak te vinden in de sportschool of op de racefiets. Verder is ze altijd in voor gezelligheid, feestjes en reist ze graag naar het (zonnige) buitenland.
 

Wist je dat Tricia..

Jarenlang op zeer hoog niveau heeft gesport? Ze heeft namelijk 8 jaar lang geschaatst/geskeelerd op topniveau. Zo werd ze Nederlands kampioen, verkreeg veel podium plekken en ze kwam (inter)nationaal uit voor Nederland bij Europacups

Na een stage bij ons is blijven hangen? Tricia was destijds nog veel bezig met de boekhouding, maar heeft nu 'gewoon' een hele eigen expertise, waar ze zich dagelijks mee bezig houdt.

Tricia's content

Tricia's blogs