Mark Ten Berge

Mark ten Berge

Mark is onmisbaar bij Actief! Hij is namelijk verantwoordelijk voor de boekhouding en zorgt er dus voor dat alles omtrent de facturatie, bankrekeningen etc. in goede banen geleid wordt. 

Meer over Mark

Mark houdt zich binnen Actief bezig met alles rondom financiën. Binnen het bedrijf is hij er verantwoordelijk voor dat de gehele basisadministratie juist en volledig is. Voordat Mark bij ons kwam, heeft hij onze andere bij een accountantskantoor gewerkt: aan ervaring dus zeker geen gebrek! 

Mark houdt zich ook bezig met facturen voor leden. Dus als je hier een vraag over hebt: je weet Mark nu te vinden 😉.

Naast zijn baan bij Actief werkt hij bij zijn broer op het familiebedrijf waar zij melkkoeien houden. Daarnaast is hij vaak in de sportschool te vinden en speelt hij graag een potje pool in het poolcentrum.

Wist je dat Mark..

Het boerenleven maar al te goed kent? Mark is namelijk opgegroeid op de boerderij van zijn ouders, hier liep hij al vroeg rond tussen de ruim honderd koeien op het bedrijf. 

Alles weet van films & series? Begin tegen Mark over een acteur of actrice en je krijgt van Mark nog net niet de volledige IMDB-pagina te horen. Mark houdt namelijk graag alles bij rondom de nieuwste series & films, specifiek in het genre superhelden! 

Mark's content

Mark's blogs