tarieven

Home » Tarieven

Word onderdeel van hét vastgoednetwerk met al 4000 leden

En krijg toegang tot exclusieve content, bijeenkomsten & studiedagen. Ontmoet beleggers, ontwikkelaars, makelaars en andere specialisten binnen onze Actief App!
Ga naar ‘onderdelen lidmaatschap’ in de menubalk als je precies wilt zien wat je kunt verwachten maar hieronder hebben we het kort voor je samengevat!

Wat LEDEN over ons zeggen

Ik ben nog niet zo lang lid van Actief en heb dus (nog) geen aankoop gedaan. Ik heb tot nu toe al ontzettend veel geleerd via het platform van Actief. Ik heb alle lesvideo’s en masterclasses bekeken. In normale mensentaal wordt heel begrijpelijk uitgelegd wat relevant is. Daarnaast vind ik het fijn dat je via het platform op de hoogte gehouden wordt van de actuele ontwikkelingen.

K. VAN MIL

Het netwerk is erg nuttig en praktisch. Vooral de concrete projecten (aankoop) die regelmatig voorbijkomen waarbij de leden flink wat voordeel en voorsprong hebben ten opzichte van niet-leden, dankzij de connecties en het voorwerk van de mensen van Actief.

L. BRIZZI

Het netwerk en de collega’s van Actief hebben mij van advies voorzien, geholpen met de juiste formulieren op te stellen en waren altijd zeer snel bereikbaar. Hierdoor voelde ik mij versterkt in de beslissingen die ik moest nemen binnen een (voor mij op dat moment) redelijk onbekende vastgoedmarkt.

M. ZIMMERMANN

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan gratis een afspraak!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!

Plan een gesprek Kom je er niet uit? Bel ons nu

Onze evenementen

Wij organiseren exclusief voor onze leden BeleggersBijeenkomsten, Regiobijeenkomsten, BeleggersBorrels en online events. En dat zijn er veel! Omdat je zelf kunt kiezen naar welke events, bijeenkomsten & borrels je gaat en hoe vaak, kom je niet altijd dezelfde mensen tegen. Iedere borrel is er iets nieuws te ontdekken. Maar wij vinden het stiekem ook heel gezellig om steeds dezelfde vertrouwde gezichten tegen te komen, dan werkt het netwerk tóch net wat makkelijker!

Online Event

Traject: beginnen met beleggen in vastgoed

: 25 januari 2023

: 09:00 uur

Online Event

Dé Actief Borrel

: 17 maart 2023

: 20:00 uur

Online event

Regiobijeenkomst Groningen

: 20 april 2023

: 18:00 uur

Bekijk onze app!