Reza Malekzade

Door zijn charisma, grote kennis en ‘harde werkers’ mentaliteit zag Actief veel potentie in hem. Uiteindelijk heeft Reza een intern opleidingstraject gevolgd, waardoor hij een echte vastgoed-pro is geworden en nu werkzaam is als een van de aanspreekpunten van Actief.

Meer over REZA

Binnen Actief is Reza een van de aanspreekpunten voor Actief en HyperActief leden. Zie hem als een ‘’verbindende factor’’: hij brengt onze leden graag in contact met andere leden, partners of mentoren.  Ook voor (adviserende) sparringsessies kunnen leden hem bellen, hij staat ze dan altijd enthousiast te woord!

Vastgoed & ..muziek?

Naast Actief is Reza fanatiek bezig met muziek maken en brengt hij graag tijd door op evenementen, festivals en in clubs. Zijn leven bestaat dus uit een combinatie van muziek en vastgoed. Een combinatie die hij voorheen nooit voorspeld zou hebben. Reza is namelijk het grote voorbeeld van als je maar hard genoeg werkt dan kom je er wel! Hij is bij Actief gekomen door een bijbaan binnen Team Telefoondienst. Uiteindelijk heeft Reza een intern opleidingstraject gevolgd, waardoor hij een echte vastgoed-pro is geworden. Doordat het personeel bij Actief een hecht team vormt, heeft Reza de mogelijkheid gehad om kennis en ervaring op te doen waardoor het voor hem nu mogelijk is om anderen verder te helpen. En laat dat nou precies zijn wat hij ontzettend graag doet.

Wist je dat reza:

Gemiddeld 231 minuten per dag belt? Reza staat continu in contact met zijn leden om ze waar nodig te ondersteunen, bijvoorbeeld bij het doen van een aankoop.

Tijdens deze gesprekken graag danst? Reza heeft namelijk ontzettend veel energie en moet dit af en toe écht even kwijt. Geen zorgen, de kwaliteit van zijn adviezen gaat hierdoor niet verloren, hij kan namelijk prima multitasken!