Myrthe de groot

De oprichter van Actief. Myrthe zorgt ervoor dat alles in en om het bedrijf in goede banen loopt en innoveert, daarnaast heeft ze er enorm veel plezier in om haar kennis met anderen te delen. 

Meer over Myrthe

”Ik begon perongeluk een vastgoedbedrijf”
Een paar jaar geleden begon Myrthe ‘per ongeluk’ een vastgoedbedrijf zonder enige vastgoedervaring. Ze kwam er achter dat beleggen in vastgoed niet zo moeilijk is als je misschien denkt en dat inspireerde haar tot het idee achter Actief.

Door de jaren heen werkte ze voor en met de meest uiteenlopende vastgoedbeleggers en experts in het vak waardoor we haar een echte praktijkdeskundige mogen noemen. Héél lang geleden studeerde ze rechten en wilde ze een uitzendbureau beginnen maar inmiddels is ze dus een echte vastgoedeindbaas.

Myrthe heeft zelf een vastgoedportefeuille met winkelpanden en (recreatie-)woningen en samen met Actief helpt ze duizenden vastgoedbeleggers en vastgoedbeleggers in spé om succesvol te beleggen in vastgoed. 

Nog meer Myrthe
Je kunt Myrthe op Instagram volgen voor een dagelijkse dosis kennis over vastgoed (@myrthe.de.groot). 

Wist je dat myrthe:

Ab-so-luut niet tegen rommel kan? Daarentegen woont Myrthe samen met haar vriend, twee honden en twee papegaaien. Een drukke bedoeling dus! Ondanks alles is haar huis (en kantoor) altijd spik en span😉 . 

Een Bestseller heeft geschreven over vastgoed? Myrthe heeft in 2 maanden tijd Koop je Rijk geschreven waarin zij op een laagdrempelige manier uitlegt over beleggen in vastgoed. Dit werd zo goed opgepakt dat ze een plaatsje heeft kunnen bemachtigen in de bestseller lijst! 🥳. Koop je Rijk kwam zelfs binnen op nummer 6!