Dino Skopljak

Binnen Actief is Dino eindverantwoordelijk voor alles wat online komt vanuit Actief. Zoals de sociale media posts en het platform. Ook zorgt hij ervoor dat onze evenementen perfect verlopen.

Meer over DINO

Adin Dino Skopljak, maar je mag hem Dino noemen. Binnen Actief is hij verantwoordelijk voor het plannen van content en het organiseren van evenementen. Het team van Actief helpt hem bij het creëren van de content die hij nodig heeft om het bedrijf dat wij zijn en wat wij willen uitstralen naar buiten te brengen. Voordat hij bij Actief aan de slag ging organiseerde hij vaak evenementen en heeft hij hier heel wat jaren ervaring in opgedaan. Want ja, er komt meer bij kijken dan je denkt! Door deze ervaring kan hij ervoor zorgen dat wij onvergetelijke netwerkborrels organiseren die een echte meerwaarde zijn in jouw vastgoed carrière. Soms wordt er vergeten hoe belangrijk de online uitstraling van een bedrijf, organisatie of persoon is. 

Het is de eerste indruk die een bezoeker van jouw kanaal (en daarmee van jou) krijgt. Dino vindt het ontzettend leuk om te zien dat de leden van Actief gemotiveerd worden door de content die door ons is gecreëerd. Heb jij suggesties voor nieuwe content? Let him know!

In zijn vrije tijd blijft hij creatief bezig, daar haalt hij echt zijn energie uit. Hij brengt veel tijd door met muziek, samen met zijn vriendin en de katten: Otis en Sia. Beide vernoemd naar twee muzikale helden… hoe kan het ook anders. Draait dan alles om creativiteit bij Dino? Nee hoor, ook een voetbalwedstrijd kijken met vrienden is een echte guilty pleasure voor hem.

Wist je dat dino:

In het weekend ook te vinden is achter de DJ-booth? Hij heeft al op vele feestjes gestaan en zorgt ervoor dat het publiek geen seconde stil hoeft te staan. Met Dino achter de draaitafel heb je gegarandeerd een top avond!

Alles, maar dan ook echt ALLES, weet over voetbal? Hij volgt voetbalcompetities over de hele wereld op de voet. Zijn. collega’s krijgen dan ook dagelijks een update over de nieuwe transfers, geblesseerde spelers en verwachte uitslagen van verschillende wedstrijden. Superhandig toch?!