Daniël Fiege

Eén van de nieuwe gezichten bij Actief is Daniël! Na een stage in het voorjaar van 2021 is Daniël onmisbaar geworden voor team Actief, hierbinnen is hij verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe leden.

Meer over Daniël

Daniël volgt momenteel een opleiding Vastgoed en Makelaardij, dit is ook hoe hij begin 2021 bij Actief terecht is gekomen. Na zijn stage wilden we hem niet meer laten gaan, en Daniël kreeg een baan aangeboden! 

Hij is nu verantwoordelijk voor de onboarding bij Actief, als je lid wordt spreek je Daniël als eerste. 

Bij Actief zijn wij erg benieuwd naar wie je bent, wat je doet en wat je plannen zijn. Na de kennismaking met Daniël zet hij je door naar een van onze aanspreekpunten. Hij zorgt dat die qua ervaring en persoonlijkheid het beste bij jou past.

Daniël is dus goed in het voeren van gesprekken, dit doet hij dan ook graag in zijn vrije tijd met een borrel erbij. Verder is Daniël zelf ook zeker actief en vaak te vinden in de sportschool!

Wist je dat Daniël:

Fanatiek Funda bijhoudt? Urenlang kan hij Funda afstruinen, gewoon, om lekker rond te kijken. 

Het leuk vindt om te fotograferen? Van deze hobby maken we bij Actief ook dankbaar gebruik; zo wordt Daniël regelmatig op pad gestuurd om foto’s te maken van verschillende panden.