Chanel Munnik

De verantwoordelijke voor de aan- en verkoop van beleggingen voor onze leden. Via het grote netwerk van Actief zorgt zij voor de beste beleggingen voor onze leden.

Meer over Chanel

Chanel is bij Actief binnengekomen als aanspreekpunt, waarbij zij verantwoordelijk was voor een grote groep leden. Uiteindelijk heeft Chanel de switch gemaakt naar de afdeling aan- en verkoop, waar zij de leden mag voorzien van de mooiste, beste beleggingen.  Door haar ervaring, die zij al op jonge leeftijd heeft opgedaan is het voor Chanel mogelijk om de leden van Actief verder te helpen in hun zoektocht naar de geschikte belegging. Hierbij maakt zij gebruik van een combinatie tussen haar eigen netwerk en het netwerk van Actief.

Chanel is in het vastgoed gerold door haar familie, het is haar met de paplepel ingegoten! Haar ouders hebben een vastgoedportefeuille opgebouwd van meer dan 40 panden, bestaande uit BOG en woonruimtes. Met de tijd heeft ze steeds meer taken op zich genomen en heeft ze veel kunnen leren over het vastgoed. Uiteindelijk is Chanel verhuisd voor de ‘liefde’, waardoor ze haar taken in het familiebedrijf niet kon voortzetten. Gelukkig is de jonge vastgoed fanaat bij Actief terecht gekomen, waar ze anderen kan helpen om succesvol te worden in het vastgoed. 
 
 

Wist je dat CHANEL:

Naast haar fulltime baan, ook een fulltime HBO studie volgt? Daarnaast is ze ook nog eens een fanatiek sporter en geniet ze maar al te graag van een heerlijke zonvakantie. Aan doorzettingsvermogen geen gebrek, en dat zien we terug op de werkvloer.

Sinds haar 17e actief is in het vastgoed? Op deze manier heeft zij op jonge leeftijd ontzettend veel ervaring op kunnen doen in het vastgoed en is zij klaar om haar ervaring te delen met alle leden van Actief.