Camiel van der Velde

Camiel is onderdeel van de telefoondienst en zorgt er voor dat alle huurders van onze leden netjes te woord worden gestaan en eventuele spoedgevallen snel worden opgelost.

Meer over camiel

Camiel is bij ons begonnen als stagiaire en dat beviel zo goed dat we ‘m vroegen of hij wilde blijven. Deze goedlachse en mega klantvriendelijke topper heeft ’s avonds dus heel erg veel huurders aan de telefoon.  Hij zorgt er voor dat onze leden onbezorgd op de piste kunnen staan of lekker aan een zonnig zwembad kunnen liggen zonder dat zij gebeld worden door hun huurders.

Naast zijn baan bij Actief volgt hij de studie facilitair management. Op een vrije avond of dag mag hij trouwens ook graag een potje gamen. We hebben het nog nooit geprobeerd maar we verwachten niet van hem te winnen als het gaat om potje League of Legends. Bij mooier weer zit hij ook wel eens op het terras met vrienden om een cocktail te drinken.

Wist je dat Camiel:

Camiel zijn eigen computers bouwt? Hij bestelt alle onderdelen zelf online en zet vervolgens zijn computer in elkaar aan de hand van youtube filmpjes. Dat doen we hem niet na!
 
Camiel vaak de oppas is van kantoorhond Ali? Als er oppas geregeld moet worden voor onze kantoorhond Ali dan staat Camiel vaak hoog op het lijstje. Zo vertoefd Ali vaak een nachtje op de kamer van Camiel als hij aan het gamen is.