Over actief

Home » Over ons

Wie,wat,waar, waarom?

‘Vroegah’ zijn we begonnen als vastgoeddienstverlener met een team van zo’n 25 professionals die als enige missie hadden: vastgoedbeleggers helpen met het ‘runnen’ van de portefeuille. Dat varieerde van beheer tot juridische ondersteuning en alles wat je verder maar kunt verzinnen. Zo bouwden we door de jaren heen een enorm netwerk op en was er niks wat wij niet wisten over beleggen in vastgoed.

Alles wat we deden, deden we op een innovatieve, efficiënte manier waardoor we opvielen in de soms ietwat ‘vastgeroeste’ vastgoedwereld. We begonnen met het delen van onze kennis via social media en toen was het spreekwoordelijke hek van de dam.

Hoewel we dienstverlening superleuk vonden, hadden we het gevoel dat wij nóg beter waren in het laagdrempelig samenbrengen van mensen die iets aan elkaar zouden kunnen hebben. 9 van de 10 keer verbonden we ons zelf (🤣) aan bijvoorbeeld een ondernemer of topsporter die winst of hun salaris wilden beleggen in vastgoed maar niet precies wisten waar te beginnen.

Dat wisten wij met al onze praktijkkennis inmiddels heel goed en dat bouwden we uit tot het netwerk wat Actief nu is. Met als missie het laagdrempelig maken van beleggen in vastgoed en het verbinden van ons netwerk op een leuke manier! Bij ons dus geen saaie borrels met stoffige lezingen maar een grote groep, innovatieve vastgoedbeleggers. En daar zijn we trots op!

Zij bezorgt ons dagelijks hoofdpijn

Maar stiekem vinden we dat leuk. Myrthe is de grondlegger van Actief en doordat ze ‘per ongeluk’ het vastgoed inrolde, was ze niet gehinderd door enige kennis. Dat resulteerde in de voor ons kenmerkende (lees; innovatieve, tegendraadse, absurd eigenwijze) werkwijze. Myrthe kreeg een spoedcursus vastgoed doordat ze kon leren van grote namen uit de vastgoedwereld en omdat ze er niet tegen kan als ze iets niet 100% snapt, gaat ze net zo lang door tot ze er een boek over zou kunnen schrijven. Sterker nog; dat heeft ze ook gedaan. Ze schreef de bestseller Koop je Rijk over beleggen in vastgoed en inmiddels staat ze regelmatig op een podium als spreker over vastgoed. Op haar Instagram deelt ze haar kennis over vastgoed ook graag. Hadden we al vastgoed gezegd?

Wie je tegen komt bij Actief?

Een deel van ons team vind je bij ons op kantoor en het andere deel is grotendeels zelf werkzaam als vastgoedbelegger, makelaar, jurist etc. Zo combineren we kennis met de praktijk!

Dino Skopljak

Pieter Alkemade

Chanel Munnik

Elsbeth Ristens

Rosalinde Mol

Myrthe de Groot

Merijn Vos

Charlotte v/d Velde

Reza Malekzade

Rene Wehkamp

Camiel v/d Velde

Daniël Fiege

Onze partners

Naast mentoren werken we ook samen met een aantal partners. Deze partijen zijn toonaangevend in hun branche en stellen hun expertise graag ter beschikking aan onze leden.