Over ons.

Het verhaal achter onze Academy en Community.

Onze community en academy zijn eigenlijk in 2015 ontstaan toen Actief nog een dienstverlener was. Met een team bestaand uit diverse experts (van accountants tot makelaars) leerden wij snel en veel van elkaar en onze klanten. Die kennis deelden wij graag met ons eigen netwerk en zo werd onze kantoor-vrijdagmiddagborrel een wekelijks ‘evenement’ waar iedereen gezellig kwam aanwaaien. Of dat nou onze bankier, een politicus, een schilder en/of een klant was.

Hier werd voor ons de fundering gestort (see what we did there? 😉) om dat netwerk te laten groeien en met de komst van COVID-19 gingen we (min of meer gedwongen) in 2020 'online' en dat beviel ons zo goed dat we nooit meer achterom hebben gekeken. Sterker nog! We zijn zelfs volledig gestopt met dienstverlening.

In cijfers.

community leden.

events.

kijk-uren.
Binnen 2 jaar groeiden we naar zo’n 5000 gebruikers van onze Actief App en zijn we er trots op dat we bedrijven als ABN AMRO, Dirkzwager, Financieringsgilde, De Haan Advocaten & Notarissen en meer tot onze partners mogen rekenen.
Onze snelle groei bleef niet onopgemerkt. Er verschenen artikelen over ons in onder andere het AD, het FD, LINDA, Beau Monde, JAN, &C en “onze” Myrthe schreef een maandelijkse column voor Intermediair én een bestseller (hallo plek 6 in de bestseller top 60) over vastgoed.


Inmiddels filmen we onze trainingen niet meer met onze mobiele telefoon maar met een heuse filmcrew (echt waar!), hebben we onze eigen app(s) in plaats van een besloten website, staan we ieder jaar als enige (online) community en academy op Provada, hebben we onze eigen podcast, organiseren we een grootse landelijke borrel en daar voegen we dit jaar óók nog wijn- en whisky trips aan toe -want alcohol en vastgoed bleek een gouden combinatie-, vele leden van onze community deden een unieke aankoop óf ontmoetten hun huidige zakenpartners daar. En het allerleukste is… we zijn nog maar net begonnen 😎.
Gemaakt met