CollActief partner

Meesters in Hypotheken

Als je al wat langer lid bent van Actief, heb je deze toppers al vaker voorbij zien komen. Meesters in Hypotheken helpt onze leden namelijk met alles wat met het financieren van beleggingsvastgoed te maken heeft. 

Meer over Meesters in Hypotheken

Bij Meesters in Hypotheken kijken ze objectief met je mee welke financier of welk type financiering het beste bij jouw belegging past. Vroegah ging je naar ‘de meneer van de bank’ en die besloot of jij een financiering kreeg of niet. Tegenwoordig zijn er talloze aanbieders van allerlei soorten financiering waarbij de voorwaarden ook nog eens heel erg verschillen en welke moet je nou hebben? Precies waar Meesters in Hypotheken om de hoek komt kijken!
 
Sinds 2013 is er veel veranderd op de hypotheekmarkt. Ga je verhuizen, dan kun je vaak je aflossingsvrije hypotheek meenemen. Maar wist je dat
ook jouw beleggingshypotheek, spaarhypotheek of bankspaarhypotheek onder diezelfde regeling vallen? Wist je dat je dit, in je nieuwe hypotheek,
mag zien als een aflossingsvrije hypotheek? Er is veel meer dan de vraag of je wél of niet moet gaan aflossen. Laat je daarom (onafhankelijk) adviseren, dat kan echt uit 🤓.
 
Ze nemen trouwens niet snel genoegen met ‘nee’ dus als het hen niet lukt, lukt het niemand… Meesters in Hypotheken wordt door klanten niet voor niets met een 9.6 beoordeeld!
meesters-in-hypotheken
Wilco

"Bij Meesters in Hypotheken
ben jij het middelpunt"

Meesters in Hypotheken's content

Partner's blogs

Ga ik belasting betalen over mijn overwaarde?

Wanneer je de overwaarde van je eigen woning of je verhuurde pand...

Lees verder

Zo financier je een belegging.

Wanneer je wilt starten met beleggen in vastgoed moet je...

Lees verder

Kan ik mijn overwaarde gebruiken voor een belegging?

We krijgen vaak de vraag of je je overwaarde van je huidige woning...

Lees verder