CollActief partner

OWNER

OWNER biedt vastgoedbeheer software waarmee jij je vastgoedportefeuille op een laagdrempelige en gebruiksvriendelijke manier kunt beheren. 

Meer over OWNER

OWNER werkt voor jou als vastgoed eigenaar en biedt alle opties die je nodig hebt. Zo kun je middels deze software geautomatiseerd factureren en zelf indexeren is met OWNER verleden tijd; alles staat automatisch voor je klaar en wisselt realtime uit met je boekhoudpakket (als je dat hebt natuurlijk). Ook kun je technische meldingen van je huurders beheren of zelfs een servicepartij aansturen. Uiteraard kun je je huur- en servicecontracten kwijt. Er is nog veel maar in het kort: alles wat jij als eigenaar nodig hebt om je portefeuille te beheren. OWNER is ontstaan uit praktijkbehoefte en dat kun je merken. Er is veel aanbod in vastgoedbeheer software maar geen enkel pakket is toegespitst op de eigenaar van het vastgoed; OWNER wel. Wij zijn fan!

huub-owner
Huub van Buul

"OWNER maakt vastgoed beheren simpel. Je hebt geen cursus nodig om met onze software te werken. Je kunt direct van start"

OWNER's content

OWNER's blogs

Beheersoftware: hoe werkt het?

Als je vastgoed hebt aangekocht dan moet het ook beheerd worden....

Lees verder