Verhoog nu de vastgoedkennis van je team
met onze Master Assessment.

Test en verbeter de vastgoedkennis van je team
met onze uitgebreide assessments en online lessen.
Write your awesome label here.

Hoe werkt het?

Voor organisaties die de kennis van hun medewerkers up-to-date willen houden, bieden we een master assessment aan (ook beschikbaar per specifiek vakgebied).

Bij aankoop van de Master Assessment krijgen je medewerkers gratis toegang tot alle lessen in onze Academy. Dit is een uitstekende manier om de kennis van je team te versterken en tegelijkertijd te zorgen voor continue professionele ontwikkeling.
 Aanschaf: Koop de Master Assessment voor je team.
 Test Doen: Laat je teamleden de uitgebreide Master Assessment afnemen om hun kennis op verschillende vastgoedonderwerpen te testen.
 Resultaten Beoordelen: Bekijk de resultaten om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van je team.
 Certificaat Ontvangen: Als een teamlid een voldoende scoort, ontvangt hij/zij een officieel certificaat als bewijs van hun kennis en vaardigheden.
 Bijleren en Herkansen: Als een teamlid niet slaagt voor een bepaald onderdeel, kan hij/zij gratis online lessen volgen om bij te leren. Daarna kunnen ze de test opnieuw doen om hun verbeterde kennis te bewijzen.

Versterk je team vandaag nog
met de Master Assessment!

De voordelen

Inzicht in Kennisniveau
Met onze master assessments krijg je een duidelijk beeld van het kennisniveau van je team op verschillende vastgoedonderwerpen, zoals huurindexatie, bouwtechniek, koopaktes, juridische aspecten, fiscaliteit, financiering, rendementsberekening, onderhandelingen, aankopen en commerciële vaardigheden.
Officieel Certificaat
Na het succesvol afronden van de assessment ontvangen je werknemers een officieel certificaat, wat een waardevolle erkenning is van hun vaardigheden en kennis.
Onbeperkte Herkansingen en Gratis Online Lessen
De assessments kunnen zo vaak als nodig worden afgenomen. Als je werknemers niet slagen voor een bepaald onderdeel, hebben ze toegang tot gratis online lessen van vastgoedexperts.
Maatwerk Mogelijk
Als je bedrijf specifieke behoeften heeft, kunnen we assessments op maat maken om aan die behoeften te voldoen. Ook wanneer je grote hoeveelheden master assessments wil afnemen zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op!
Verhoogde Prestaties
Door de vastgoedkennis van je team te verbeteren, kun je de prestaties van je bedrijf verhogen en de klantenservice verbeteren.
Investering in Personeel
Door te investeren in de master assessments toon je aan dat je waarde hecht aan de ontwikkeling van je werknemers, wat kan bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid en -behoud.
Gemaakt met