Koop je rijk

Home » Koop je rijk

“Onze” Myrthe schreef een bestseller

Koop je rijk

En dit is de zogenaamde flaptekst:

‘Koop je rijk’ laat zien dat iedereen kan investeren in vastgoed. Of je dit nu overweegt voor je pensioen, voor extra of passief inkomen, meer zekerheid of vrijheid, vastgoed is een eenvoudige manier om ‘geld voor je te laten werken’.

In dit boek legt vastgoedondernemer Myrthe de Groot uit dat investeren in stenen gemakkelijker is dan je denkt. Aan de hand van een stappenplan verklaart ze de logica achter beleggen in vastgoed en laat ze zien hoe je daar meteen mee kunt beginnen, zelfs zonder (veel) geld.

Bestel het boek hier! Klik hier als je een kortingscode hebt

BEKEND VAN:

Enthousiast over Koop je Rijk en interesse in een lidmaatschap?
Plan gratis een afspraak!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!

Plan een gesprek

Wat klanten over ons zeggen

Voor, maar vooral na onze eerste BeleggerBorrel waren we zeer enthousiast over Actief. We hebben het leuke team leren kennen en wat contacten opgebouwd en daar gaat het natuurlijk allemaal om bij Actief. Daarnaast werd er snel gereageerd op onze vragen, snelle communicatie in begrijpelijke taal!

LY & FRED MULDER / Hyperactief lid

Actief helpt mij met het opbouwen van een vastgoedportefeuille, afgelopen jaar heb ik aantal leuke aankopen kunnen doen en hopelijk dit jaar weer.

RENE WEHKAMP / Hyperactief lid

Ik heb het gevoel dat Actief de taboe van vastgoed doorbreekt, naar mijn idee is het altijd een gesloten iets geweest voor erg rijke mensen, dat is nu niet meer zo!

SANDER SCHUTTE / Actief lid