Het Groene Boekje

Je weet wel, zoals die over spelling? Maar dan over vastgoed. In dit boekje vind je relevante begrippen die met vastgoed te maken hebben en hun uitleg. Daarnaast schetsen we een aantal praktijkvoorbeelden zodat je niet alleen het begrip kent, maar ook hoe je het tegenkomt in de praktijk.

Wij maken dit boekje samen met onze partners dus reken ook op uitleg over de actuele overeenkomsten, vormen van financiering, manieren van taxeren etc.

Ons Groene Boekje is een onmisbaar naslagwerk voor iedere vastgoedbelegger.

Zoals je van ons gewend bent, is alles wat wij doen exclusief voor onze leden dus wil jij dit super handige boekje ontvangen?

Groeneboekje
Actief

Ons Groene Boekje is een onmisbaar naslagwerk voor iedere vastgoedbelegger.

Het groene boekje komt binnenkort uit,
onze leden krijgen er vanzelf bericht over.
Wil je NU al iets van ons lezen?
Check dan ons magazine hieronder.

Ons magazine is de allereerste glossy voor vastgoedbeleggers en daar zijn we trots op! Ons magazine laagdrempelig maar zit wel boordevol informatie zรณnder dat je het gevoel krijgt een vakblad te lezen.

We kunnen er lang en breed over uitweiden maar je kunt het beter gewoon ervaren! Klik hieronder door een aantal bladzijdes van ons eerste magazine.

Het Actief Magazine is exclusief voor leden dus wil jij de allereerste glossy over vastgoed ook ontvangen?

Wat klanten over ons zeggen

#zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow:before, #zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow:after { border-color: #7FBC4A; } #zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow{ background-color: #7FBC4A; }#zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow:hover { background-color: #989898; } #zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow:hover:after, #zikzag_carousel_61f2d4f97cf13 .slick-arrow:hover:before { border-color: #989898; }