Kunnen wij het maken?! Nou en o... vaak wel ๐Ÿ˜‰

Als lid van Actief kan je het klusteam zien als jouw eigen klusteam. Ze ondersteunen je bij het uitvoeren van reparaties en renovaties. Je kunt ze inschakelen voor bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe keuken, het leggen van een nieuwe vloer of het afhangen van de deur.

Klusteam vanaf

โ‚ฌ
4275
Per uur

Om gebruik te kunnen maken van รฉรฉn van onze diensten moet je beschikken over een lidmaatschap van Actief.

Klussen รฉn onderhoud

Naast klussen helpen ze je ook met het onderhoud van je vastgoed. Zijn er bijvoorbeeld gezamenlijke ruimtes die schoongehouden moeten worden? Of moeten de ramen eens in de zoveel tijd gewassen worden? Schakel het klusteam van Actief in!

Wij hebben ook groene vingers

Ook voor tuinonderhoud zoals het maaien van het gras of het verwijderen van onkruid draait ons klusteam zijn hand niet om! Ben je benieuwd of het klusteam jou kan helpen? Vraag het je vastgoedcoach!

Het klusteam van Actief

Het klusteam werkt in heel Nederland.

Reparaties en renovaties van jouw vastgoed.

Mogelijkheid voor tuinonderhoud.

Laat het klusteam jouw vastgoed onderhouden.

Veelgestelde vragen

Werkt het klusteam in heel Nederland?

Yes! We hebben natuurlijk geen onbeperkte mankracht dus we kunnen niet overal tegelijk zijn maar je kunt ons door het hele land vinden.

Werkt het klusteam alleen aan woningen of ook aan bedrijfsmatig vastgoed?

Als er iets te klussen of te onderhouden is, zijn wij van de partij! Of het nou een woning , een winkel of een kantoorpand is.

ย 

Doen jullie alle klussen zelf, of werken jullie met onderaannemers?

In principe doen wij alles zelf maar je kunt soms de toppers van o.a.ย Toolboxย tegenkomen! Zij helpen ons met bijvoorbeeld het groen onderhoud en het schoonhouden van containeropstelplaatsen etc. Wij werken graag met partijen die mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vanzelfsprekend houden wij hier wel rekening met de wensen van onze opdrachtgever.

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan een gesprek!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!