Het CollActief

Wij krijgen dagelijks vragen van onze leden als:

“Hebben jullie ervaring met een goede hypotheekadviseur?”
“Kunnen jullie een overeenkomst voor me opstellen?”
“Ik zoek een goede aannemer, wie moet ik hebben?”

Zo ontstond bij ons een idee. In ons grote netwerk, werken wij natuurlijk samen met diverse partijen en deze partijen, raden we onze leden graag en van harte aan. Maar waarom zouden we daar stoppen? We gingen met onze voorkeurs partijen om tafel en boden ze aan partner van Actief te worden. Zolang wij supertevreden zijn over hun dienstverlening, raden wij ze graag aan bij onze leden en in ruil daarvoor geven zij onze leden een voordeel in de vorm van korting, een gratis gesprek etc.  en zo is ons ledencollectief geboren! 

De naam CollActief kon natuurlijk niet uitblijven dus zo geschiedde. Als lid van Actief krijg je dus voordeel bij al onze partners.

Benieuwd wie die partners zijn en welk voordeel je krijgt? Blijf scrollen…

_-min
Actief

Als lid van Actief krijg je voordeel bij al onze partners.

Onze partners

Ben of ken jij een partij die écht partner hoort te zijn van Actief?

Wat mag je verwachten van onze partners?

Bedrijven kunnen zich niet zomaar aansluiten bij Actief. Als je ons kent, weet je dat we alleen partijen aanraden waar we écht achter staan dus onze partners zijn altijd:

Dé expert in hun vakgebied

We werken natuurlijk niet met de eerste de beste partij samen dus onze partners zijn altijd koplopers in hun eigen vakgebied.

Snel en efficiënt

We hebben allemaal geen tijd om weken te wachten op een reactie of rapport dus daarom werken we alleen samen met partijen die snel en efficiënt te werk gaan. 

Voordelig voor leden

Als lid van Actief krijg je áltijd voordeel bij onze aangesloten partners. Dit varieert van korting op de rente tot een gratis gesprek of gratis toegang tot voorbeelddocumenten.