AANBOD door actief

Home » Aan- en verkoop

WORD LID

Meer weten over het lidmaatschap?
Plan gratis een afspraak!

We maken graag kennis met je en vertellen je alles over Actief en het lidmaatschap!

Plan een gesprek

Veelgestelde vragen over het aanbod bij Actief

Is al het aanbod bij Actief exclusief?

Je kunt er vanuit gaan dat al het aanbod wat wordt aangeboden door Actief, uit het netwerk van Actief komt. Dat houdt in dat het aanbod exclusief door ons verkocht mag worden. Onderling kun je ook vastgoed aankopen van andere leden. Dit aanbod wordt op een andere plek in de Actief App weergegeven. 

Kan ik mijn eigen vastgoed ook aanbieden?

Zeker kan dat. Je kunt er voor kiezen om je eigen vastgoed aan te bieden in de Actief App. Je kunt ook de hulp inschakelen van Actief. Wij maken de advertentie dan voor je, zetten deze online en gaan met mogelijke kopers in gesprek voor jou.

Hoe weet ik dat er nieuw aanbod online staat?

Wij sturen jou een notificatie als er weer nieuw aanbod online staat. Ook sturen we alle leden een wekelijke aanbodmail waarin het nieuw aanbod wordt uitgelicht. In deze mail leggen we je uit waarom dit aanbod mogelijk interessant kan zijn en waar de kansen liggen. Aan jou de keuze of het bij je past en of je er verder mee wilt rekenen!

Wat kost het als ik aanbod koop via Actief?

Voor aanbod via ons netwerk vragen wij een commissie van 1%. Dit is zoals je van ons gewend bent onder het gemiddelde. Onderling kunnen leden natuurlijk gewoon zaken met elkaar doen zonder tussenkomst van Actief. Als er een commissie geldt, dan zetten we dat altijd duidelijk in de advertentie zodat jij weet waar je aan toe bent.